Produsen lembaran plastik PP di Cina

Desu Technology (Shanghai) Co., Ltd. minangka produsen gulungan lembaran PP (polypropylene) kaku profesional sing dumunung ing Shanghai, China. Kita ngasilake kabeh jinis gulungan lembaran PP, utamane lembaran konduktif antistatik lan dilapisi. Lembaran plastik DESU diekspor menyang pasar global Saiki, kita wis nggawe hubungan perdagangan karo Welasan negara lan wilayah.

Pelajari lebih lanjut di YouTube

Spesifikasi Produk

Jeneng produkPlastik PP Lembaran
WangunGulung/Lembaran
Kekandelan0.2~2.0mm
Jembar300~1400mm
Diameter gulungan≤38 inch
PaketFilm PE nang + kraft njaba + palet (diameter tabung kertas: 76mm, ketebalan: 10mm)
Kualitas100% prawan
WarnaClear, Natural, Ireng, Putih, Werna, Customized miturut kabutuhan.
Perawatan lumahingMatte, Glossy, Flocked.
KinerjaESD: Anti-statis, konduktif, dissipative statis. korona; printing; coating; EVOH; waterproofing; etc.
Teknologi pangolahanThermoforming Vacuum Blister Forming, Die cutting.
AtoseKaku / Semi-kaku

Warna PP Lembaran

Warna PP Lembaran

Pambuka produk

Lembaran polipropilena minangka polimer sing dibentuk kanthi polimerisasi tambahan saka propilena. Iki minangka zat padhet sing ora ana warna, ora ana ambune, ora beracun, lan tembus. Partikel polipropilena dicelup, diplastik ing suhu dhuwur lan diekstrusi dadi lembaran polistirena. Lembaran PP duwe resistensi kimia, tahan panas, insulasi listrik, sifat mekanik sing kuat lan sifat pangolahan tahan nyandhang sing apik. Lembar PP nduweni transparansi sing dhuwur, sifat penghalang sing apik, kapadhetan rendah, ora beracun lan higienis, lan bisa didaur ulang. Ora bakal ngasilake gas beracun lan mbebayani nalika digawe panas utawa diobong, ora ngrusak kesehatan manungsa, lan ora ngrusak peralatan. Iki minangka bahan kemasan perlindungan lingkungan ijo anyar.

gulungan lembaran plastik pp

Sifat Fisik lan Kimia

Suhu leleh130°C
Suhu injeksi khas32-66 °C
Suhu distorsi panas100°C (tekanan 0,46 MPa)
Kekuwatan tensile32 MPa
Kekuatan lentur41 MPa
Gravitasi spesifik0.91
Tingkat penyusutan1.5-2.0%

Struktur kimia saka bahan PP

Struktur kimia saka bahan PP

Fitur Produk Plastik PP Lembaran

1.Ketahanan kimia
Alkali lan asam sing diencerake ora bereaksi karo PP, sing ndadekake wadhah sing cocog kanggo jinis cairan iki.
2.Elastisitas lan kateguhan:
PP punika lentur ing sawetara tartamtu saka deflection, lan bakal ngalami deformasi plastik tanpa retak ing tataran awal ewah-ewahan bentuk, supaya iku biasane dianggep minangka materi “angel”.
3.Tahan lemes
PP nahan wangun sawise akeh twisting lan mlengkung.
4.Isolasi
Bahan PP nduweni resistensi dhuwur lan minangka bahan insulasi.
5.Pangiriman
Bisa digawe dadi warna transparan, nanging biasane digawe dadi warna opaque alami kanthi transmisi warna tartamtu.

Keuntungan dari lembar pp
Keuntungan dari lembar pp

Polypropylene Sheet Thermoforming Vakum mbentuk

Polypropylene thermoforming minangka cara sing murah lan efisien kanggo ngasilake barang lan komponen plastik gedhe. Pembentukan vakum minangka cara paling gampang kanggo thermoforming polipropilena. Sawise plastik digawe panas lan dipasang ing alat khusus, vakum kanthi daya dhuwur mbusak hawa lan narik plastik luwih kenceng marang alat kasebut. Cara iki paling apik kanggo komponen plastik sing ora mbutuhake sudhut sing cetha, sudhut sing ditetepake, utawa rincian sing rumit, kayata nampan panganan, nampan produk elektronik, kemasan alat tulis, kemasan kosmetik, lsp.

Aplikasi PP Lembaran

PP lembaran wis nggawe urip kita luwih akeh owah-owahan lan dandan, lan nggawe urip kita luwih trep. Produk PP umume ing urip kita, lan lembaran PP digunakake ing macem-macem. Ana akeh produk sing digawe ing urip kita. Bisa digawe dadi macem-macem produk liwat pangolahan sekunder kayata thermoforming, sing utamane digunakake kanggo kemasan panganan, obat-obatan, peralatan medis, lan liya-liyane. Bisa digunakake kanggo kemasan panganan kayata kothak sele olahan, kothak kemasan susu, kothak panganan cepet. , wadhah ngombe kadhemen, nampan, peralatan gelombang mikro, lsp; diproses dadi blister bisa digunakake kanggo kemasan preparat padhet kayata tablet lan kapsul farmasi.

Pabrik Lembaran PP

DESU Plastic nduweni 4 jalur produksi sheet polypropylene kaku kanthi peralatan canggih internasional, kanthi area pabrik luwih saka 10000 meter persegi, luwih saka 100 buruh produksi, output saben wulan 3,000-5,000 ton, lan panyimpenan maksimal luwih saka 10,000 ton.

Pabrik gulungan lembaran plastik PP di Cina

Inspeksi Kualitas

DESU TECH nindakake prosedur pemeriksaan kualitas sing ketat. Kabeh produk pra-produksi kudu ngalami pemeriksaan kualitas profesional, lan conto bakal disimpen. Priksa manawa produk sing dikirim cocog karo kabutuhan produksi pelanggan.

Inspeksi kualitas lembar PP

Pangiriman cepet

DESU plastik PP lembaran umume bisa diprodhuksi lan dikirim ing 7-15 dina. Kauntungan geografis sing ana ing Shanghai lan cedhak karo Ningbo nggampangake transportasi lan ngidini produk bisa dikirim menyang pelanggan kanthi cepet.

Lembar PP dikirim ke seluruh dunia

Kabar Tuku

MOQ5 ton
Cara pembayaranT/T, L/C, D/P, D/A, O/A, Western Union, MoneyGram, Awis.
Produksi saben wulan3000-5000 tons
wektu pangiriman7-15 dina
PelabuhanShanghai/Ningbo

Dapatkan Pertanyaan








    WhatsApp dan WeChat